Toe aan een (nieuwe) job of carrière switch? Wat dacht je van een opleiding richting een mooie baan in de IT?

Het aantal IT vacatures groeit met de dag, in het laatste kwartaal van 2018 waren het er bijna 57.000 (bron: ICT Arbeidsmarktrapportage Q4 2018)

OVER ONS

Over Ons

ICT Starter is onderdeel van GetCertified Opleidingen en de plek waar je moet zijn voor het opleiden of omscholen van starters in de IT.

GetCertified ICT Opleidingen is een reeds 18 jaar bestaand erkend instituut voor beroepsopleidingen en een internationaal erkend ICT exameninstituut gevestigd in Arnhem. Tevens zijn wij in het bezit van het NRTO keurmerk. Het NRTO-keurmerk is in de opleidingenmarkt een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder. Door onze CRKBO erkenning hoeven wij geen BTW te rekenen dus 21% méér scholing voor je budget.

Ook heeft GetCertified Opleidingen het opleidingskeurmerk van boekingsplatform Edubookers ontvangen. Uit het onderzoek van Edubookers blijkt dat maar liefst 99% van de cursisten GetCertified Opleidingen aanbeveelt en dat de prijs/kwaliteit verhouding wordt beoordeeld met een 8,4!

GetCertified Edubookers keurmerk 2020
CRKBO geregisteerd instituut

Pin It on Pinterest

Share This